Samenwerken met je engelen

Tijdens deze training gaan we in op wat engelen eigenlijk zijn en wat ze voor ons kunnen betekenen. Niet alleen onze beschermengelen maar ook de Aartsengelen staan voor ons klaar, wij hoeven ze het alleen maar te vragen. Wat echter van veel groter belang is dat we leren de signalen te herkennen en vooral leren ontvangen zonder dat ons ego ons in de weg zit.

De volgende onderwerpen staan daarom zeker op het programma:

  • Onze relatie met de engelen
  • Beschermengelen en hun functie
  • De vier ontvangstkanalen waarover wij beschikken
  • Engelen, Verlichte meesters, gidsen en overledenen

Daarnaast gaan we daadwerkelijk aan de slag om met ze te werken. We gaan beginnen met eenvoudige kaartreadingen. Als je een eigen kaartendeck hebt kan je dat gebruiken maar je kan ook een van mijn kaartendecks lenen.

Ook engelenhealing is een manier om met de engelen te werken of liever gezegd, de engelen via ons te laten werken. We kunnen dat voor onszelf inzetten maar ook voor anderen die daarom vragen. We werken hierbij met name met AE Michael en AE Raphael.

Als laatste wil ik graag het een en ander vertellen over de Wet van Aantrekking (manifesteren) en hoe de engelen ons daarin kunnen bijstaan.

Al met al een programma waarbij de nadruk zal liggen op het zelf doen en ontdekken. Uiteraard zullen de rustmomenten in de vorm van meditatie/visualisatie niet ontbreken.