TRAININGEN

Naast het geven van healing en reading heb ik een aantal trainingen ontwikkeld waarbij je in een kleine groep zelf aan de slag gaat met de engelen. Hoewel de onderwerpen zoals beschreven een rode draad van de training vormen werk ik altijd met de energie van het moment. Ik fungeer als het ware als een kanaal voor de engelen en geef hun informatie door. De inhoud van de training blijkt in praktijk dan ook altijd toegespitst op de groep deelnemers die op dat moment aanwezig is. Momenteel zijn er een tweetal verschillende mogelijkheden om een training bij mij te volgen. Het gaat hierbij om trainingen van verschillende tijdsduur en intensiteit maar wel met dezelfde achterliggende gedachte: je eigen spiritualiteit ont-wikkelen in samenwerking met de engelen. Daarom spreek ik ook liever van training in plaats van workshop of cursus, het is geen afgerond programma, je traint jezelf in iets waar je de rest van je leven hier op aarde mee bezig kan zijn.


Zo kan je bijvoorbeeld een training volgen waarbij bepaalde onderdelen worden uitgelicht van een onderwerp. Dit is het geval bij de training ‘kennismaken met je engelen’. De training duurt slechts drie uur maar dat ruim voldoende om kennis te maken met het onderwerp.


Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een training van vier dagdelen te volgen, zoals de training
‘Samenwerken met je engelen’. Deze wordt gegeven op één dagdeel per week, verdeeld over vier
achtereenvolgende weken. Er worden meerdere onderdelen besproken maar je gaat daarbij ook zelf
aan de slag met reading en healing.


Hoewel het aanbod voorlopig nog alleen om bovengenoemde onderwerpen gaat ben ik druk bezig om nieuwe workshops en trainingen te ontwikkelen. Ook online trainingen zullen daarbij een rol gaan spelen.


Wil je niet deelnemen aan een training maar wil je wel graag in groepsverband praten over deze
onderwerpen? Dan zijn demeetings wellicht wat voor jou.