poep

Engelenreading


Wat zijn Engelen?

Voordat ik deze vraag zal beantwoorden wil ik eerst aanstippen wat wij mensen eigenlijk zijn. Mensen zijn als ziel onderdeel van een onmetelijk, onuitputtelijk veld van energie die de Bron is waaruit al het leven in het Universum ontstaat. Deze Bron bestaat totaal uit onvoorwaardelijke liefde en perfectie. Om te ervaren hoe het is om niet perfect te zijn, hoe het is om iets anders te zijn dan deze allesomvattende liefde, hebben wij ons afgesplitst van de Bron en hebben wij er heel bewust voor gekozen om als ziel in een menselijk vorm op aarde te incarneren. Op deze manier kunnen we dualiteit ervaren en kan het Universum groeien.


Net als mensen bestaan Engelen volledig uit energie, afkomstig van diezelfde Bron. Zij hebben echter nooit op aarde vertoefd en hebben daardoor geen hinder van een menselijk lichaam, menselijke overtuigingen of het gevoel van ruimte en tijd zoals wij die kennen. Ze zijn net als de Bron totaal opgebouwd uit onvoorwaardelijke liefde en zijn in staat om je te helpen het hoogste te bereiken in termen van gezondheid, geluk en zielendoelen zodra je hiervoor openstaat.


Het is echter niet zo dat je zelf dan maar achterover hoeft te leunen en hen het werk kan laten doen. Ze zijn altijd bereid om aanwijzingen te geven en je bij te staan bij alles wat je doet hier op aarde zodra je daarom vraagt maar je zal zelf het pad moeten belopen. Ik zie het als een soort samenwerkingsverband waarbij zij advies geven maar waarbij nooit jouw eigen vrije wil overschreden wordt.


Engelen zijn er om de ziel te steunen bij alles wat ze onderneemt. Of dit nu in het licht is tussen aardse levens in of tijdens het leven op aarde. Ze zijn altijd aan je zijde maar zullen zich nooit opdringen of je vertellen wat je moet doen.


Soms zit je met vragen die je zelf op de een of andere manier niet kan beantwoorden of wil je gewoon weten wat de engelen je te vertellen hebben. Een Engelenreading kan dan opheldering geven. Deze vragen kunnen werkelijk over alle gebieden in je leven gaan. Er zijn geen restricties wat dat betreft.


De Engelenreading is een vast onderdeel van de volledige sessie. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen een Engelenreading te ontvangen. Dit kan bij mij in de praktijk maar deze kan ook telefonisch of via mail gegeven worden.