Wat is Energetische Therapie?

Een mens bestaat niet alleen uit een fysiek lichaam maar wordt ook omgeven en doordrongen met een energiesysteem waar doorheen de levensenergie stroomt. Dit energiesysteem zorgt voor het functioneren van ons fysieke lichaam maar kan door pijnlijke en onverwerkte ervaringen vaak minder goed werken. Het raakt als het ware op bepaalde punten geblokkeerd waardoor de energie niet meer zo vrijelijk door stroomt en lichamelijk ongemak kan ontstaan.

Als iemand lichamelijk niet in orde is dan kan dat dus een teken van fysieke onbalans zijn. Met energieoverdracht door middel van energetische therapie komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam. Op dat moment kan het lichaam met deze extra energie aan het herstel beginnen.

Er zijn heel veel verschillende manieren om met energie te werken maar voor mij is energetische therapie het werken met de Universal White Time Healing (UWTH). Ook werk ik met de energie van de engelen en met aura- chakrahealing.

Energetische therapie werkt in op alle vlakken dus zowel op lichamelijk en mentaal als op emotioneel niveau:

  • Het bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam
  • Het vitaliseert lichaam en geest
  • Het herstelt de harmonie en brengt de organen en klieren in balans
  • Het brengt de energiehuishouding in evenwicht
  • Het heft blokkades op en bevordert ontspanning
  • Het verlicht pijn
  • Het vergroot je levensvreugde en zelfkennis
  • Het ontspant en geeft rust

Een volledige sessie bestaat uit een behandeling met de Universal White Time energie en een Engelenreading. Ook is het mogelijk om alleen een Engelenreading of een aura- chakrahealing te doen.

Energetische therapie en coaching gaat goed samen met eventuele reguliere medische behandelingen en met alternatieve geneeskunde zoals acupunctuur en homeopathie.

Alle genoemde behandelingen/consulten zijn echter in geen enkel geval een vervanging voor een behandeling van huisarts, ziekenhuis, psychiater/psycholoog of welke andere regulier medische handeling dan ook. Het is daarom raadzaam bij een klacht eerst uw huisarts te raadplegen.