MEETINGS


Soms is het gewoon fijn om gezellig samen te zijn en te praten met elkaar en de lichtwereld over onderwerpen die ons na aan het hart liggen.

Daarom organiseer ik een paar keer per maand een dagdeel waarbij we in een kleine groep gelijkgestemden van gedachten kunnen wisselen en praten, maar ook samen stil zijn.

Tijdens een training ben ik degene die het meest aan het woord is, maar tijdens deze meetings zijn jullie van harte uitgenodigd om zelf je ervaringen te delen. Die ervaringen kunnen groot zijn of heel klein, alles is goed want we kunnen van elkaars ervaringen leren. Zoals altijd zullen de engelen er zijn met hun prachtige energie en hun liefdevollen boodschappen.

Momenteel zijn er twee onderwerpen beschikbaar (Engelenochtend en Rouwverwerking) maar er zullen er ongetwijfeld nog meer bij komen als er inspiratie is. Een ieder die oprechte belangstelling heeft kan aan deze ochtenden deelnemen. Het is dus geen training en er zullen geen persoonlijke consulten worden gegeven. Uiteraard blijven we wel openstaan voor wat de lichtwereld te vertellen heeft.

Heb je wel affiniteit met deze onderwerpen maar wil je het liever niet in een groep bespreken? Dan is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid voor een telefonisch consult zoals beschreven bij "Engelenreading".

Anders dan bij de trainingen zijn er geen vaste dagen waarop deze meetings gegeven worden, Ik ga hierin ook gewoon mee met de flow. Heb je dus belangstelling voor een van de meetings of heb je zelf een onderwerp dat je graag zou willen bespreken in een groep gelijkgestemden, neem dan contact met me op.