engelenochtend

Soms is het gewoon fijn om gezellig samen te zijn en te praten met en over de engelen. Daarom organiseer ik een keer per maand een ochtend waarbij we in een kleine groep gelijkgestemden van gedachten kunnen wisselen.

Er zijn twee vaste onderdelen en voor de rest gaan we gewoon mee met de flow.

We beginnen de sessie met een geleide meditatie om te gronden en tegelijkertijd de energie op een hoger level te brengen. Daarnaast zal iedere deelnemer een korte persoonlijke engelenreading ontvangen.

Deze ochtend kan ook een mooie gelegenheid zijn om te oefenen als je al hebt deelgenomen aan een of meer van mijn trainingen.

De meetings zijn open voor een ieder die oprechte belangstelling heeft voor de lichtwereld en daar graag met elkaar over wil brainstormen. Het is dus geen training en er zullen geen persoonlijke consulten worden gegeven. Uiteraard blijven we wel openstaan voor wat de lichtwereld te vertellen heeft.

Heb je wel affiniteit met deze onderwerpen maar wil je het liever niet in een groep bespreken? Dan is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid voor een telefonisch consult zoals beschreven bij Engelenreading.