Online Coaching

Ik ben er van overtuigd dat alle antwoorden op alle vragen al in onszelf aanwezig zijn. Alleen is het soms moeilijk om deze antwoorden naar “boven” te halen.

Schrijven is een goede manier om te onderzoeken wie je bent en om tot diepere inzichten te komen hoe je je leven wilt leven. Het brengt je gedachten tot rust en zo kom je tot nieuwe inzichten die je verder helpen. je analyseert je gevoelens en ervaringen door ze op te schrijven en weer te herlezen. Je leert jezelf beter kennen en doorziet wat er in je leven gebeurt. Schrijven heeft ook een positief effect op emoties en kan klachten als angst, depressie en vermoeidheid verminderen.

Mijn online coachingstraject biedt je de mogelijkheid om al schrijvende zelf tot antwoorden te komen. Ik zal daarbij niet de antwoorden voor jou verzinnen maar je alleen gerichte vragen stellen naar aanleiding van datgene wat je opgeschreven hebt.

Het traject beslaat vijf tot zeven dagen. Alles gaat via email zodat je in alle rust kunt schrijven wat je bezighoudt. Je doet dit geheel in je eigen stijl en in je eigen woorden. Je stuurt dit vervolgens via de mail naar mij toe. Ik zal dan zo snel mogelijk antwoord geven zodat je verder kunt met je verhaal. Zo ontstaat er een proces dat je zelfkennis, zelfvertrouwen en veel nieuwe energie oplevert.

Dit traject kan los gevolgd worden maar als je dat wil kan je ook White Time Healing op afstand ontvangen. Dat kan een extra dimensie geven maar is niet noodzakelijk. Je kan daar tijdens het traject op elk moment dat jij wilt over beslissen. Het hoeft niet van te voren aangegeven te worden en zit in de prijs inbegrepen.

Je hoeft geen afspraak te maken, stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. De mogelijkheid bestaat dat je nog diezelfde dag met je traject kan beginnen.